Den unikke kro oplevelse på

Munkebo Kro

Et kroophold udover det sædvanlige

Munkebo Kro er en charmerende trelænget gård, som har eksisteret siden 1800-tallet. De hvidkalkede mure, perlestenene på gårdspladsen og de sprossede vinduer emmer af historie og idyl. Desuden har kroen en helt unik beliggenhed, lige ned til vandet, ved Kertinge Nor. Kroen er både ude- og indvendig indbegrebet af klassisk krostemning.

Et kropophold på Munkebo Kro er en oplevelse udover det sædvanlige. Her vil du som gæst blive indlogeret på et lækkert værelse med eget bad og toilet, TV samt fri adgang til internet. Ved ankomst vil der være kaffe/the og et stykke kage. Om aftenen vil du kunne nyde en 3-retters middag i vores restaurant. Menuen kan være bestemt ud fra månedens menu eventuelt med dertilhørende vinmenu.

Næste morgen vil du blive budt på kroens morgenmadsbuffet og kaffe/the.

I forbindelse med et ophold på Munkebo Kro vil det være oplagt, at besøge én eller flere af de nærliggende byer, som f.eks. Kerteminde eller Odense. Kerteminde er en hyggelig, lille havneby med en dejlig badestrand og mange spændende gallerier og museer. Odense har mange muligheder og attraktioner, som ligeledes er et besøg værd.

overnatning på munkebo kro

PRAKTISK INFO

Hele Kroen er røgfri, også værelserne. Vi kan til rygerne tilbyde en  ryge-pavillon med borde og stole.

Har I behov for bagageservice, må I endelig lade os det vide inden ankomst.

Har I et ønske om lidt ekstra, f.eks. i form af en dejlig morgenkåbe, hører vi meget gerne fra dig.

Vi følger HORESTAs regulativer ang. ændringer og afbestilling. HORESTAs regler kan rekvireres. Priserne er inkl. 25 % moms. Vi tager forbehold for udefrakommende ændringer, som kan påvirke priserne. Vi tager gebyr ved betaling med kreditkort.