Ring til os idag på +45 65974030|info@munkebokro.dk
Persondata- og privatlivspolitik2018-05-25T14:59:21+00:00

Persondata- og privatlivspolitik

Hvem er vi?

Hotel Munkebo Kro
Fjordvej 56
5330 Munkebo
Tlf. 65 97 40 30

Mail: info@munkebokro.dk

Ejer: Finn Egebjerg Rasmussen og Iben Egebjerg Germundsson

I det nedenstående kan du læse mere om, hvordan vi behandler de personoplysninger, du afgiver, når du besøger vores hjemmeside. Dette gør vi altid med udgangspunkt i de gældende regler.

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

Vi indsamler de personoplysninger, som du afgiver på vores hjemmeside og giver dit samtykke til.
Disse indsamles, når du besøger vores hjemmeside og foretager en handling, der kræver afgivelse af personoplysninger.

Dette kan eksempelvis være, hvis du sender os en forespørgsel via hjemmesiden eller køber et gavekort, hvor vi har brug for at kende dit navn, din e-mail og evt. også hvilken virksomhed du repræsenterer.

  • Navn
  • Adresse
  • Postnummer og by
  • E-mail
  • Evt. besked

Disse informationer er nødvendige for, at vi kan håndtere din booking, køb og/eller forespørgsel.
Oplysningerne registreres sikkert hos Munkebo Kro.
Herudover indsamler vi oplysninger om din færden på hjemmesiden.
Læs mere herom under afsnittet om cookies.

Hvad bruger I oplysningerne til?

Dine personoplysninger bruges til, at du eksempelvis kan benytte serviceydelser som udfyldelse af forespørgsels- eller Gavekortformular samt tilmelding til vores nyhedsbrev.

Hvordan beskytter I personoplysninger?

Vi har lavet en udførlig manual og beskrivelser internt, der opridser reglerne for lagring af persondata. Dette betyder blandt andet, at vi ikke har informationer liggende om dig på ikke-sikre servere og steder, der kan tilgås af andre end Munkebo Kro.

Adgang til oplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig, samt til at få forkerte oplysninger slettet eller korrigeret. For yderligere information herom, bedes du kontakte Iben Egebjerg Germundsson iben@munkrbokro.dk
Det kan blive nødvendigt med ændringer i vores behandling af personlysninger, og vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre disse retningslinjer. I tilfælde af væsentlige ændringer, vil du få besked herom, enten via en synlig meddelelse på vores hjemmeside eller via en mail, såfremt du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Hvilke informationer indsamler vi om dig?

Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, samt andre almene personoplysninger

Kundetilfredsheds undersøgelser
Virksomhedsoplysninger
Oplysninger på kontaktpersoner
Video-overvågning
Lovpligtige informationer

Oplysninger om gæst som er specielt, gemmer vi følgende oplysninger
Handicap
Allergi
Kosthensyn og særlige fødevarepræferencer
Private forhold

Gæster – kunder – leverandør

De personoplysninger som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde og leverandør samt til at levere de services, du har købt hos os. De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-system. Opbevaring af personoplysninger afhænger af dine aftaler med Munkebo Kro. Dine personoplysninger, vil som udgangspunkt efter gældende regler, blive opbevaret hos Munkebo Kro i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører.
De persondata vi indsamler og behandler om dig som kunde, kontaktperson eller som leverandør, bruges først og fremmest til booking af hotelophold og konference, kundeadministration, herunder eksempelvis til opfyldelse af den aftale, du har indgået med Munkebo Kro, fremsendelse af faktura samt håndtering af Munkebo Kro’s kreditorer. Formålet er alene, så vi kan give dig den bedste oplevelse hos Munkebo Kro.

Efter regler i henholdsvis Udlændingebekendtgørelsen og Pasbekendtgørelsen skal Munkebo Kro registrere forskellige oplysninger om gæster. For udenlandske gæsters vedkommende skal disse oplysninger gemmes i min 1 og max 2 år, mens de for danske gæster skal gemmes i 1 år.

Munkebo Kro tager databeskyttelse alvorligt og ligger stor vægt på, at alle personoplysninger behandles fortroligt. Vores ansatte får løbende instruktion i, hvordan personoplysninger tilintetgøres eller sikrer, at oplysningerne ikke kommer uvedkommende i hænde.

Hvor lagres mine oplysninger?

I forbindelse med vores e-mail-marketing samarbejder vi med en tredjepart, nemlig MailChimp. MailChimp opbevarer og behandler dine personoplysninger på Munkebo Kro’s vegne i henhold til denne datapolitik og gældende persondatalovgivning for at sikre bedst mulig beskyttelse af dine personoplysninger. Hertil bruger vi navn og e-mail.

Cookies – Hvad er cookies?

Cookies er små filer, der lagres i din webbrowser, som gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samtidig samle information om, hvilke sider du besøger og funktioner, du anvender.
Dette gør det muligt at sende individualiseret information til dig, når du besøger vores site fra samme browser.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie, og en cookie kan ikke indeholde virus.

Kan jeg undgå cookies?

Du giver selv samtykke til vores brug af cookies, og du kan altid vælge, om du vil acceptere eller afvise cookies. Indstillingerne kan justeres i din browser. Ligeledes kan du blokere for alle cookies, slettes eksisterende eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie på din computer. Dette kan du finde yderligere oplysninger om her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være funktioner eller services, du ikke kan bruge, hvis du ikke tillader cookies.

Hvad bruger I cookies til?

Vi benytter cookies til at måle trafikken på websitet og til at generere statistik og analyser over brugen af www.munkebokro.dk.

Betingelser for tilmelding til Munkebo Kro’s nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til, at Hotel Munkebo Kro må sende dig e-mails med gode tilbud og kommende arrangementer. Du accepterer samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger som anført nedenfor og i overensstemmelse med den gældende persondatapolitik.

Vi udsender typisk 3-6 nyhedsbreve om året.

Kan jeg afmelde mig igen?

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, lige som du også kan opdatere dine oplysninger via linket nederst i nyhedsbrevet.
Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores nyhedsbreve, er du velkommen til at kontakte os på info@munkebokro.dk

Det er gratis og uforpligtende at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Videoovervågning

Munkebo Kro foretager videoovervågning af hensyn til ubudne gæster og tyveri samt for en sikkerhed for medarbejdere og dig som gæst.
Der er særlige krav til opbevaring og anvendelse af optagelserne/oplysningerne, som styres af Finn Egebjerg Rasmussen. Optagelserne vil kun blive tilgået i tilfælde af mistanke om kriminelle handlinger. Det er kun en snæver kreds af betroet medarbejdere, der har adgang til optagelserne.  Optagelserne kan videregives til politiet eller hvis videregivelse er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Kreditkortoplysninger

Munkebo Kro bruger dine kreditkortoplysninger som en garanti for din reservation

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i Munkebo Kro’s bookingsystem og i vores regnskabssystem. Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet uden nødvendig forsinkelse, hvis Munkebo Kro ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. Vi indtænker databeskyttelse, når vi laver nye processer med personoplysninger.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Det kan blive nødvendigt med ændringer i vores behandling af personlysninger, og vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre disse retningslinjer.

Deling af personoplysninger

I henhold til lovgivningen kan vi videregive oplysninger i tilfælde af svindel til politiet.

Søger du en stilling ved Munkebo Kro

Munkebo Kro registrerer de personoplysninger, du som jobansøgere selv giver i din ansøgning. Vi gemmer ikke ansøgninger om personoplysninger om afviste jobansøgere – herunder også mail, med mindre at der indhentes samtykke.
Ikke relevante frasorterede ansøgere bliver slettet indenfor 6 måneder efter ansøgningen.
Du kan til enhver tid gøre indsigelser mod, at oplysninger skal slettes for yderligere behandling.

Adgang til oplysninger

Du har ret til at få indsigt i personoplysningerne ved Munkebo Kro og til hvilket formål vi indsamler oplysninger. Du har også ret til at få berigtiget og ajourført oplysninger, som Munkebo Kro har registreret om dig. Endvidere har du ret til at få slettet de personoplysninger, som vi ikke efter lovgivningen er pålagt at skulle gemme.

For yderligere information herom, bedes du kontakte

Iben Egebjerg Germundsson Mail: iben@munkebokro.dk

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.