Restauranten åbner igen den 20. maj
Månedens menu

Hver måned har vi en ny lækker 4 retters menu

Serveres fredag, lørdag & søndag

Månedens menu

Maj Menu

1 ret kr. 235,-
  • Friske hvide asparges med Rømørejer og sauce Hollandaise.
  • Kalverilette i sprød pankorasp, serveret med persilledip & karse.
  • Braiseret oksespidsbryst med stegte grønne asparges & persille frites. Hertil nye kartofler & kraftig oksesky.
  • Rabarberflødeis med ristede mandler.
Aftenen kan eventuelt sluttes af med kaffe og sødt i Krostuen

2 retter - kr. 295,-

3 retter - kr. 355,-

4 retter - kr. 415,-

Næste månedens menu

Juni

  • Friske hvide asparges, med Rømørejer og Sauce Hollandaise.
  • Helstegt kalveculotte med nye gulerødder & champignontærte, serveret med nye kartofler & kalveskysauce.
  • 3 danske oste med kompot.
  • Rabarberflødeis med ristede mandler.
Aftenen kan eventuelt sluttes af med kaffe og sødt i Krostuen

2 retter - kr. 295,00

3 retter - kr. 355,00

4 retter - kr. 415,00

   

Frokost menu

Restauranten åbner igen den 20. maj
Onsdag – Søndag kl. 12.00-15.00

Frokost kort

Asparges

Fra kr. 158,-
Asparges på menuen.
Til nedenstående 4 retter serveres 150 gram smørdampede hvide asparges samt brød og smør.

Lune rømørejer med sauce Hollandaise - Kr. 195,00
Skagenskinke og salviemayonnaise - Kr. 158,00
Hjemmerøget laks med Sauce Hollandaise - Kr. 188,00
Bøf af kalvemørbrad og rødvinsglace - Kr. 195,00

Nye kartofler - Kr. 20,00
Frisk grøn salat med creme fraiche dressing - Kr. 20,00

Fiskeanretning

Kr. 188,-
med kryddersild med æble- og karrysalat.
Æg og rejer.
Koldrøget laks med rævedressing.
Lun rødspættefilet med remoulade.
Brød og smør.

Osteanretning

Kr. 142-
med 5 slags ost og garniture.

Eftermiddagskage

Konditorens kage

Kr. 85,-
med kaffe, the eller varm Kakao

Aften menu

Restauranten åbner igen den 20. maj
Mandag – Søndag kl. 17.30-21.00

Forretter

Dampede hvide asparges

Kr. 95,-
med rømørejer og Sauce Hollandaise

Syltede grønne asparges

Kr. 92,-
med skagenskinke og balsamico.

Hovedretter

Meunierestegt rødspættefilet

Kr. 235,-
med friske grøntsager, kartofler og cremet aspargessauce

Bøf af kalvemørbrad

Kr. 255,-
med friske grøntsager, kartofler og rødvinssauce.

Vegansk bøf

Kr. 195,-
af bønner og linser. Hertil friske grøntsager og cremet tomat/hvidvinssauce.

Dagens ret

Kr. 160,-
serveres fra mandag til torsdag .

Desserter

Rabarberflødeis

Kr. 82,-
med ristede mandler og citrusmarengs

Appelsinpandekager

Kr. 89,-
med chokoladeparfait og bærcoulis

Ostetallerken

Kr. 125,-
med 3 slags ost og garniture.

Børnemenu

Rødspættefilet

Kr. 72,-
med pommes frites, remoulade og ketchup

Lille hakkebøf

Kr. 78,-
med kartofler og sauce

Børneis

Kr. 49,-

Små pandekager

Kr. 58,-
med is

Vinkort

Interesseret i hvilke vine vi kan tilbyde jer?

Vi har et stort udvalg i hvidvin og rødvin samt søde dessertvine.

Se hele vores vinkort her