Månedens menu

Hver måned har vi en ny lækker 4 retters menu

(Julelukket fra den 22. december til 5. januar 2020 – begge dage inklusiv)

Serveres fredag, lørdag & søndag

Månedens menu

Julemenu gælder til den 21. december

  • Kammuslinger på jordskokkecreme og krydderurter.
  • Appelsinmarineret andebryst med marineret rødkål, ristede nødder, balsamicoglace og brød.
  • Variation af gris med sprød svær, æblekompot, smørvendte kartofler og kraftig glace med morkler.
  • Cheesecake med kirsebærgele og amarene kirsebær.
Aftenen kan eventuelt sluttes af med kaffe og sødt i Krostuen

2 retter - kr. 295,00

3 retter - kr. 355,00

4 retter - kr. 415,00

Næste månedens menu

Januar gældende fra den 10. januar 2020

  • Koldrøget torsk og kammuslinger med vagtelæg, sennepsdip og sprød skinke.
  • Jordskokkesuppe.
  • Oksemørbrad med stegte svampe og sprøde pastinakker hertil rødvinsglace og ristede kartofler.
  • Kirsebærparfait med brændte mandler.
Aftenen kan eventuelt sluttes af med kaffe og sødt i Krostuen

2 retter - kr. 295,00

3 retter - kr. 355,00

4 retter - kr. 415,00

   

Frokost menu

Onsdag – Søndag kl. 12.00-15.00

(Julelukket fra den 22. december til 5. januar 2020 – begge dage inklusiv)

Frokost kort

Stjerneskud

Kr. 182,-
med dampet og stegt rødspætte, laks, rejer og dilddressing.

Tærte med bacon

Kr. 135,-
og spinat, serveret med blandet salat og dressing

Pariserbøf

Kr. 155,-
hakkebøf på smørstegt franskbrød med rødbeder, peberrod, løg, kapers og rå æggeblomme

Charcuteritallerken

Kr. 145,-
med pålæg og ost, oliven samt kompot, brød og smør

Dagens Suppe

Kr. 120,-
med brød og smør

Juleplatte til frokost

Kr. 198,-
  • Sild med karrysalat
  • Æg og rejer
  • Røget laks med rygeost
  • Rødspættefilet med citron og remoulade
  • Medister med grønlangkål.
  • 2 slags ost med tilbehør
  • Brød og smør

Ris a la mande – tilkøb til juleplatte

Kr. 45,-
med kirsebærsauce  

Eftermiddagskage

Konditorens kage

Kr. 85,-
med kaffe, the eller varm Kakao

Aften menu

Mandag – Søndag kl. 17.30-21.00

(Julelukket fra den 22. december til 5. januar 2020 – begge dage inklusiv)

Forretter

Røget laks

Kr. 98,-
fra Røgeri Hindsholm med rygeost og sprødt.

Bresaola

Kr. 98,-
med oliven og parmesanost.

Dagens varme suppe

Kr. 88,-
med brød

Hovedretter

Medaljon af hjort

Kr. 275,-
med frisk grønt, kartofler og champignon a la creme.

Dagens fangst

Kr. 245,-
med frisk grønt, kartofler og sauce Beurre Blanc.

Bøf af oksefilet

Kr. 245,-
med frisk grønt, kartofler og sauce Bèarnaise.

Veganer bøf

Kr. 195,-
med grøntsager og tomatsauce.

Dagens ret

Kr. 160,-
serveres fra mandag til torsdag .

Desserter

Vaniljeis

Kr. 82,-
med nøddeknas

Créme brûlée

Kr. 89,-

Pandekager

Kr. 89,-
med is.

Ostetallerken

Kr. 125,-
med 3 slags ost samt tilbehør.

Børnemenu

Rødspættefilet

Kr. 72,-
med pommes frites, remoulade og ketchup

Lille hakkebøf

Kr. 78,-
med kartofler og sauce

Børneis

Kr. 49,-

Små pandekager

Kr. 58,-
med is

Vinkort

Interesseret i hvilke vine vi kan tilbyde jer?

Vi har et stort udvalg i hvidvin og rødvin samt søde dessertvine.

Se hele vores vinkort her