Månedens menu
Hver måned har vi en ny lækker 4 retters menu
Serveres fredag, lørdag & søndag
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
Serveres fredag, lørdag & søndag
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
Månedens menu
April fra den 31. marts – 30. april
- Fiskesoufflé med hummerbisque og tangsalat.
- Rillette af vildsvin med abrikos.
- Vesterhavs lam med rabarber, selleri, æbler og sky.
- Créme brûlée med bærkompot.
Aftenen kan eventuelt sluttes af med kaffe og sødt i Krostuen
2 retter
Kr. 345,-
3 retter
Kr. 410,-
4 retter
Kr. 470,-
Næste månedens menu
Frokost menu
Onsdag – Søndag kl. 12.00-15.00
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
Frokost menu
Stjerneskud
med dampet og stegt rødspætte, laks, rejer og krydderurtedressing.
Kr. 235,-
Burger
med Pulled pork og coleslaw, BBQ sauce og pommes frites.
Kr. 165,-
Blomkål
i tempura-dej med salat og urtedressing.
Kr. 148,-
Fransk løgsuppe
med ostebrød.
Kr. 115,-
Smørrebrød
- Roastbeef med pickles, syltede agurk, peberrod og ristede løg.
Kr. 95,-
Smørrebrød
- Æg og rejer med citronmayonnaise, cherrytomat og citron.
Kr. 85,-
Smørrebrød
- Friteret rødspætte med rejer, citron og remoulade.
Kr. 95,-
Påskefrokost
- Hvide sild med karrysalat,
- 1/2 æg med rejer og citronmayonnaise,
- Laksesalat med hytteost og citron,
- Lun fiskefilet med remoulade og citron,
- Lammecuvette med hvidløg,
- Farseret unghane med svampe,
- Cheesecake med kirsebær,
- Brød og smør
Kr. 298,-
Eftermiddagskage
Konditorens kage
med kaffe, the eller varm Kakao
Kr. 92,-
Aften menu
Mandag – Søndag kl. 17.30-21.00
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
Forretter
Spinatroulade
med laks, rejer og citruscreme.
Kr. 99,-
Irsk gravad laks
med frissésalat, rugbrødschips samt lime- og dild fraiche.
Kr. 105,-
Fransk løgsuppe
med ostebrød.
Kr. 95,-
Blomkål i tempuradej
med salat og urtedressing (vegansk).
Kr. 98,-
Hovedretter
Ristet laks
med flødespinat og pasta Tagliatelle.
Kr. 245,-
Steak af kalvefilet
med pebersauce samt dagens kartoffel og grønt.
Kr. 275,-
Majskylling
med dagens grønt og piment sauce.
Kr. 205,-
Sellerifrikadeller
med ratatouille og salat. (vagansk)
Kr. 199,-
Dagens ret
serveres mandag til torsdag
Kr. 165,-
Desserter
Clafoutis
med svesker, hertil is og skovbær coulis.
Kr. 95,-
Pandekager
med is og syltede bær.
Kr. 95,-
3 Danske oste
med æblekompot
Kr. 125,-
Vegansk sorbet
med syltede bær.
Kr. 95,-
Børnemenu
Fiskefilet
med pommes frites, remoulade og ketchup.
Kr. 115,-
Kroens børnebuger
med salat, tomat og agurk, hertil pommes frites.
Kr. 125,-
Børneis
Kr. 65,-
Små pandekager
med is.
Kr. 75,-
Vinkort

Interesseret i hvilke vine vi kan tilbyde jer?
Vi har et stort udvalg i hvidvin og rødvin samt søde dessertvine.