Månedens menu
Hver måned har vi en ny lækker 4 retters menu
Serveres fredag, lørdag & søndag
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
Serveres fredag, lørdag & søndag
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
Månedens menu
Maj
- Røget ørred fra Musholm med friske asparges og sauce Beurre Blanc.
- Oksefilet med rosmarin og dagens grønt og rødvinsglace.
- Lun Gedeost med akaciehonning og brød.
- Rabarber mazarin med rabarber flødeis.
Aftenen kan eventuelt sluttes af med kaffe og sødt i Krostuen
2 retter
Kr. 345,-
3 retter
Kr. 410,-
4 retter
Kr. 470,-
Næste månedens menu
Juni
- Hvide fynske asparges med rejer og sauce Hollandaise.
- Risotto med ristet skinke, urter og friske ærter.
- Kalveculotte med sommergrønt, nye danske kartofler og svampesauce.
- Friske fynske jordbær med vaniljeparfait og knas.
Aftenen kan eventuelt sluttes af med kaffe og sødt i Krostuen
2 retter
Kr. 345,-
3 retter
Kr. 410,-
4 retter
Kr. 470,-
Frokost menu
Onsdag – Søndag kl. 12.00-15.00
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
Frokost menu
Til nedenstående 4 retter serveres fynske smørdampede hvide asparges.
Lune Rømørejer
med sauce Hollandaice, brød og smør
Kr. 195,-
Røget svinemørbrad
med ramsløgspetso, brød og smør
Kr. 148,-
Hjemmerøget laks
med sauce Hollandaise, brød og smør.
Kr. 188,-
Bøf af oksefilet
med rødvinsglace, brød og smør.
Kr. 195,-
Tilkøb:
Frisk grøn salat
med creme fraiche dressing.
Kr. 35,-
Nye kartofler
Kr. 35,-
Stjerneskud
med dampet og stegt rødspætte, laks, rejer og krydderurtedressing.
Kr. 235,-
Eftermiddagskage
Konditorens kage
med kaffe, the eller varm Kakao
Kr. 92,-
Aften menu
Mandag – Søndag kl. 17.30-21.00
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
Forretter
Dampede hvide asparges
med rømørejer og sauce Hollandaise.
Kr. 115,-
Hjemmerøgt laks
med sauce Hollandaise, brød og smør.
Kr. 125,-
Røget svinemørbrad
med ramsløgspesto og asparges.
Kr. 95,-
Nye kartofler
med urtemarinade, friteret kapers og ristede mandler.
Kr. 85,-
Hovedretter
Oksefilet
med dagens grønt og rødvinsglace.
Kr. 275,-
Ristet laks
med flødespinat og pasta.
Kr. 245,-
Stegt unghane
med estragon sauce og nye kartofler.
Kr. 215,-
Vegansk kartoffelpandekage
med friske grøntsager og cremet tomat/hvidvinssauce.
Kr. 225,-
Dagens ret
serveres mandag til torsdag
Kr. 165,-
Desserter
Pandekager
med parfait og bærcoulis.
Kr. 95,-
Rabarbermazarin
med rabarberflødeis.
Kr. 95,-
Ostetallerken
med 3 slags ost og garniture.
Kr. 135,-
Jordbærdessert
(vegansk).
Kr. 95,-
Børnemenu
Fiskefilet
med pommes frites, remoulade og ketchup.
Kr. 115,-
Lille hakkebøf
med kartofler og sauce.
Kr. 115,-
Børneis
Kr. 68,-
Små pandekager
med is.
Kr. 75,-
Vinkort

Interesseret i hvilke vine vi kan tilbyde jer?
Vi har et stort udvalg i hvidvin og rødvin samt søde dessertvine.