Månedens menu

Hver måned har vi en ny lækker 4 retters menu
Serveres fredag, lørdag & søndag
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)

Månedens menu

Maj

  • Røget ørred fra Musholm med friske asparges og sauce Beurre Blanc.
  • Oksefilet med rosmarin og dagens grønt og rødvinsglace.
  • Lun Gedeost med akaciehonning og brød.
  • Rabarber mazarin med rabarber flødeis.

Aftenen kan eventuelt sluttes af med kaffe og sødt i Krostuen

2 retter

Kr. 345,-

3 retter

Kr. 410,-

4 retter

Kr. 470,-

Næste månedens menu

Juni

  • Hvide fynske asparges med rejer og sauce Hollandaise.
  • Risotto med ristet skinke, urter og friske ærter.
  • Kalveculotte med sommergrønt, nye danske kartofler og svampesauce.
  • Friske fynske jordbær med vaniljeparfait og knas.

Aftenen kan eventuelt sluttes af med kaffe og sødt i Krostuen

2 retter

Kr. 345,-

3 retter

Kr. 410,-

4 retter

Kr. 470,-

Frokost menu

Onsdag – Søndag kl. 12.00-15.00
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)

Frokost menu

Til nedenstående 4 retter serveres fynske smørdampede hvide asparges.

Lune Rømørejer

Kr. 195,-

Røget svinemørbrad

med ramsløgspetso, brød og smør

Kr. 148,-

Hjemmerøget laks

med sauce Hollandaise, brød og smør.

Kr. 188,-

Bøf af oksefilet

med rødvinsglace, brød og smør.

Kr. 195,-

Tilkøb:

Frisk grøn salat

med creme fraiche dressing.

Kr. 35,-

Nye kartofler

Kr. 35,-

Stjerneskud

med dampet og stegt rødspætte, laks, rejer og krydderurtedressing.

Kr. 235,-

Eftermiddagskage

Konditorens kage

med kaffe, the eller varm Kakao

Kr. 92,-

Aften menu

Mandag – Søndag kl. 17.30-21.00
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)

Forretter

Dampede hvide asparges

med rømørejer og sauce Hollandaise.

Kr. 115,-

Hjemmerøgt laks

med sauce Hollandaise, brød og smør.

Kr. 125,-

Røget svinemørbrad

med ramsløgspesto og asparges.

Kr. 95,-

Nye kartofler

med urtemarinade, friteret kapers og ristede mandler.

Kr. 85,-

Hovedretter

Oksefilet

med dagens grønt og rødvinsglace.

Kr. 275,-

Ristet laks

med flødespinat og pasta.

Kr. 245,-

Stegt unghane

med estragon sauce og nye kartofler.

Kr. 215,-

Vegansk kartoffelpandekage

med friske grøntsager og cremet tomat/hvidvinssauce.

Kr. 225,-

Dagens ret

serveres mandag til torsdag

Kr. 165,-

Desserter

Pandekager

med parfait og bærcoulis.

Kr. 95,-

Rabarbermazarin

med rabarberflødeis.

Kr. 95,-

Ostetallerken

med 3 slags ost og garniture.

Kr. 135,-

Jordbærdessert

(vegansk).

Kr. 95,-

Børnemenu

Fiskefilet

med pommes frites, remoulade og ketchup.

Kr. 115,-

Lille hakkebøf

Kr. 115,-

Børneis

Kr. 68,-

Små pandekager

med is.

Kr. 75,-

Vinkort

overnatning på munkebo kro

Interesseret i hvilke vine vi kan tilbyde jer?

Vi har et stort udvalg i hvidvin og rødvin samt søde dessertvine.

Se hele vores vinkort her