Månedens menu

Hver måned har vi en ny lækker 4 retters menu

Serveres fredag, lørdag & søndag

Månedens menu

August

  • Krabbebisque med stegte kammuslinger & kraftig persilleolie.
  • Kalvefilet stegt med rosmarin & hvidløg, hertil majstærte, pommes duchesse & kalveglace.
  • Blå kornblomst på smørristet brød med blommekompot.
  • Chokoladekage med lun hindbærsauce & vaniljeparfait.
Aftenen kan eventuelt sluttes af med kaffe og sødt i Krostuen

2 retter - kr. 295,00

3 retter - kr. 355,00

4 retter - kr. 415,00

Næste månedens menu

September

  • Rimmet torsk med syltede blomkål, ristede pinjekerner & fennikelcrudité.
  • Vagtel farseret hertil ristede østershatte & andre gode svampe, serveret med pommes risollé & flødeskysauce.
  • Rød løber fra Arlas unika serie med syltet pære & hasselnødder.
  • Æblesorbet af æbler fra haven.
Aftenen kan eventuelt sluttes af med kaffe og sødt i Krostuen

2 retter - kr. 295,00

3 retter - kr. 355,00

4 retter - kr. 415,00

   

Frokost menu

Onsdag – Søndag kl. 12.00-15.00

Frokost kort

Fiskeanretning

Kr. 188,-
  • kryddersild med æble- og karrysalat.
  • Rødspættefilet med remoulade, citron og rejer.
  • Koldrøget laks med rygeost.
  • Brød og smør.

Stjerneskud

Kr. 182,-
med dampet og stegt rødspætte, laks, rejer og krydderurtedressing.

Meunierestegt rødspættefilet

Kr. 182,-
med kartofler og persillesauce.

Hakkebøf

Kr. 170,-
med pommes frites og sauce Béarnaise.

Eftermiddagskage

Konditorens kage

Kr. 85,-
med kaffe, the eller varm Kakao

Aften menu

Mandag – Søndag kl. 17.30-21.00

Forretter

Citrusmarinerede tigerrejer

Kr. 95,-
med urtecreme og sprøde chips.

Røget svinemørbrad

Kr. 88,-
med pesto, oliven, tomater og parmesan.

Timbale af pigvar og laks

Kr. 92,-
med rejer og dildcreme.

Hovedretter

Bøf Béarnaise

Kr. 235,-
af oksefilet med fritter og grillet somat.

Lammeryg

Kr. 255,-
med friske grøntsager, kartofler og rosmaringlace

Meunierestegt rødspætte

Kr. 230,-
med persillesauce, kartofler og citron

Vegansk bøf

Kr. 195,-
med grøntsager og tomatsauce.

Dagens ret

Kr. 160,-
serveres fra mandag til torsdag .

Desserter

Vaniljeparfait

Kr. 82,-
med friske jordbær.

Hyldeblomst sorbet

Kr. 89,-
med sukkerristet havregryn.

Pandekager

Kr. 89,-
med is

Ostetallerken

Kr. 125,-
med 3 slags ost og garniture.

Børnemenu

Rødspættefilet

Kr. 72,-
med pommes frites, remoulade og ketchup

Lille hakkebøf

Kr. 78,-
med kartofler og sauce

Børneis

Kr. 49,-

Små pandekager

Kr. 58,-
med is

Vinkort

Interesseret i hvilke vine vi kan tilbyde jer?

Vi har et stort udvalg i hvidvin og rødvin samt søde dessertvine.

Se hele vores vinkort her