Månedens menu
Hver måned har vi en ny lækker 4 retters menu
Serveres fredag, lørdag & søndag
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
Serveres fredag, lørdag & søndag
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
Månedens menu
Gælder fra 13. januar til 28. februar.
- Letrøget kammusling med pastinakcreme og dildolie.
- Kalveculotte med jordskokkepuré, citronbagte gulerødder, pastinak, dagens kartoffel og sauce Chasseur.
- Gratineret Fourme d’Ambert med pære og kanel kompot.
- Lun karamelkage med dadler og Honeycomb-vaniljeis.
Aftenen kan eventuelt sluttes af med kaffe og sødt i Krostuen
2 retter
Kr. 345,-
3 retter
Kr. 410,-
4 retter
Kr. 470,-
Næste månedens menu
Frokost menu
Onsdag – Søndag kl. 12.00-15.00
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
Frokost menu
Kroens Burger
med Cheddarost, syltede rødløg, pommes frites og BBQ dressing
Kr. 165,-
Stjerneskud
med dampet og stegt rødspætte, laks, rejer og krydderurtedressing.
Kr. 235,-
Vegansk burger
med svampe, grøntsager, syltede rødløg, vegansk mayonnaise, pommes frites og BBQ dressing.
Kr. 165,-
Bagt tomat- og rødløgssuppe
med brød.
Kr. 115,-
Smørrebrød
- Roastbeef med pickles, syltede agurk, peberrod og ristede løg.
Kr. 85,-
Smørrebrød
- Æg og rejer med citronmayonnaise, cherrytomat og citron.
Kr. 85,-
Kroplatte
- Sild med karrysalat,
- 1/2 æg med rejer og citronmayonnaise,
- Rødspættefilet med citron og remoulade,
- Røget laks med peberrodscreme,
- Roastbeef med pickles,
- Brieost med sort oliventapenade,
- Brød og smør
Kr. 225,-
Eftermiddagskage
Konditorens kage
med kaffe, the eller varm Kakao
Kr. 92,-
Aften menu
Mandag – Søndag kl. 17.30-21.00
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
(Vi gør opmærksom på at vores kød er rosastegt medmindre andet oplyses til tjeneren.)
Forretter
Letrøget kammusling
med pastinakcreme og dildolie.
Kr. 115,-
Irsk gravad laks
med frissésalat, rugbrødschips samt lime- og dild fraiche.
Kr. 105,-
Bagt tomat- og rødløgssuppe
med brød. (vegansk)
Kr. 95,-
Friteret selleri
med Piri piri mayonnaise og tomat relish (vegansk).
Kr. 98,-
Hovedretter
Kullerfilet
med estragon- og sennepssauce samt dagens kartoffel og grønt.
Kr. 245,-
Steak af kalvefilet
med cognac-svampesauce samt dagens kartoffel og grønt.
Kr. 275,-
Kalkunschnitzel
med dagens grønt og paprikasauce.
Kr. 205,-
Portobellosvampe
med grillet peberfrugt, dagens kartoffel og grønt. (vagansk)
Kr. 199,-
Dagens ret
serveres mandag til torsdag
Kr. 165,-
Desserter
Lun karamelkage
med dadler og Honeycomb-vaniljeis.
Kr. 105,-
Pandekager
med is.
Kr. 95,-
Gratineret Fourme d’Ambert
med pære og kanelkompot
Kr. 105,-
Vegansk sorbet
med tørret æbler og appelsin samt kirsebærcoulis.
Kr. 95,-
Børnemenu
Fiskefilet
med pommes frites, remoulade og ketchup.
Kr. 115,-
Kroens kyllinge “nuggets”
med grøntsagsstænger og pommes frites.
Kr. 115,-
Børneis
Kr. 65,-
Små pandekager
med is.
Kr. 75,-
Vinkort

Interesseret i hvilke vine vi kan tilbyde jer?
Vi har et stort udvalg i hvidvin og rødvin samt søde dessertvine.