Busselskaber og Foreninger
Menu
Hovedretter
Vælg mellem:
- Karbonader med hvide kartofler og stuvede ærter
- Paneret flæsk med persillesauce og kartofler
- Unghanebryst med rodfrugter paprika sauce og bagte kartofler
- Krydderstegt nakkesteg med bagte grøntsager og sky sauce
- Flæskesteg med rødkål
Kr. 195,00
Desserter
Vælg mellem:
- Jordbær trifli med flødeskum serveret i glas
- Frugtsalat med vanilje creme
- Dessertkage med creme fraiche
- Chokolademousse med flødeskum
- Citronfromage serveret i glas
Kr. 69,00
“Kroplatte” – (serveres ved små fade på bordet á 6 pers)
- 1 slags sild med karrysalat
- Roastbeef med kartoffelsalat
- Lun fiskefilet med remoulade
- Tartelet med høns og asparges
- Brie ost med druer
Kr. 195,00
Det med “småt”
Priser er baseret på frokostservering på hverdage.
Tillæg ved arrangementer i weekender kr. 40,00 pr. person.
Inkluderet i prisen
Del: