Kroophold på Fyn

Munkebo Kro er en charmerende trelænget gård, som har eksisteret siden 1800-tallet. De hvidkalkede mure, perlestene i gårdspladsen og de spossede vinduer emmer af historie og idyl. Kroen har desuden en helt unik beliggenhed, lige ned til vandet, ved Kertinge Nor. Kroen er både ude og indvendigt indbegrebet af klassisk krostemning.

Et kroophold på Fyn udover det sædvanlige

Et kropophold på Munkebo Kro er en oplevelse udover det sædvanlige. Her vil du som gæst blive indlogeret på et lækkert værelse med fri adgang til internet og TV. Ved ankomst vil du blive budt på hjemmebagt kage og friskmalet kaffe. Om aftenen vil du kunne nyde en udsøgt 3-retters middag i vores hyggelige resaturant, hvor vores kokkestab vil gøre deres for, at give dig en god oplevelse.

I forbindelse med et ophold vil det være oplagt, at besøge én eller flere af de nærliggende byer, som f.eks. havnebyen Kerteminde eller Odense. De har hver deres uanede turist tilbud, bl.a. Fjord og Bælt centeret for børnefamilien eller Johannes Larsen museet for den kunstinteressede. Uanset, hvad så er der noget for énhver smag.

Kontakt os i dag eller se yderligere info under “Ophold”