Spansk aften

Fredag den 08. november kl. 18.00

Vi serverer en række spændende spanske vine tilpasset vores bud på en 5-6 retters spansk middag.

Vinene følges godt på vej, i form af beskrivelser og små anekdoter af Carsten Rødsgaard Hansen fra Kjær & Sommerfeldt.

Vi starter aftenen med velkomstbobler
Cordorniu Raina Machristina.
Hertil snacks, sprøde croutons og luftig smør med hvidløg og rosmarin samt små gazpacho shots.

Menu
Stegte kammuslinger og jomfruhummer med safransauce og agurk.
Frontonio telescopico blanco.

Escalibada og smørstegt kuller. Grillet aubergine og peberfrugt med ansjoser og olivenolie.
Baigorri blanco Rioja.

Grillet oksefilet og rilette af svinekøbe med løg, gulerødder og kraftig rødvinsglace.
Proyecto Garnachas de España.

Spanske oste med sød tomatkompot og saltede mandler.
Valtravioso Crianza.

Blød appelsinkage med karamel og pistacie, vaniljeis og sprøde appelsinchips.
Menade, Sauvignon Blanc Dulce.

Pris pr. person Kr. 695,00

Husk at reservere bord på tlf. 65 97 40 30 🙂