Nyd et hyggeligt weekendophold på Fyn

Trænger du til et afbræk fra hverdagen? Så kan vi i den grad anbefale et weekendophold på Fyn i form af et kroopholdMunkebo Kro. Her kan du nyde de smukke omgivelser og udsigten over Kertinge Nor, og du kan blive forkælet i vores hyggelige restaurant. Vi er desuden placeret i nærheden af flere fynske byer, som byder på en masse gode oplevelser.

Vælg mellem forskellige værelsestyper

Vi råder over 23 charmerende værelser – alle med eget bad, toilet, TV samt gratis internet. Vælg imellem:

  • Enkeltværelser
  • Dobbeltværelser
  • Superior
  • Junior suite
  • Suite

Nyd en lækker 3-retters menu

Et weekendophold hos os inkluderer altid en 3-retters menu i vores lækre restaurant. Vi serverer både danske kroretter og mere moderne serveringer. Men uanset hvad er du altid garanteret høj kvalitet.

Flere spændende byer i nærheden

Selvom Munkebo Kro er placeret i idylliske og uforstyrrede omgivelser, ligger der flere store byer i nærheden, som er et besøg værd.

Blot et kvarters kørsel væk finder du Odense C, som byder på alt fra shopping i gågaden og restaurantbesøg til H. C. Andersens Hus. Derudover ligger den charmerende havneby Kerteminde 10 minutters kørsel væk. Her kan du f.eks. nyde en is fra et af byens lækre ishuse, gå en tur ved stranden eller havnen, eller tage et spil minigolf.

Der er altså garanti for sjove oplevelser, uanset om du er afsted på kærestetur eller familieferie.

Vores forskellige weekendophold

Hos Munkebo Kro kan du vælge imellem tre forskellige slags weekendophold:

  • Et cykelophold: Vores placering gør det perfekt at kombinere cykelferien med et weekendophold hos os. Tag f.eks. en tur til smukke Hindsholm og Fyns Hoved.
  • Et kroophold/kroferie: Ønsker du et afslappende weekendophold, er et kroophold hos os den perfekte løsning.
  • Et vikingeophold: Nyd eftermiddagskaffe og hjemmebag, velkomstdrink, 3-retters vikingemenu, overnatning og vores lækre morgenbuffet.

Du er desuden altid velkommen til at sammensætte dit unikke kroophold hos os. Kontakt os endelig for at høre nærmere.

Kontakt os