Forret på tallerken

  • Varmrøget laks fra egen rygeovn, med blød rygeost og sprød salat.

Stegebuffet med:

  • Farseret hanebryst.
  • Rosa stegt kalveculotte med timian.
  • Ristede svampe.
  • Små sprøde tærter.
  • Bagte rodfrugter.
  • Grillede peberfrugter med hvidløg.
  • Tomatsalat med løg og krydderurter.
  • Grøn salat med dressing
  • Dagens kartoffel.
  • Rødvinssauce.

Dessert på tallerken

  • Blød appelsinkage med is og ristede mandler.
  1. Pr. person     kr. 365,00 – Menu
  2. Pr. person     kr. 458,00 – inkl. velkomstdrink med snack, buffet samt kaffe/te med sødt.
  3. Pr. person     kr. 678,00 – inkl. velkomstdrink med snack, buffet, kaffe/te med sødt samt                                                                           husets drikkevarer under middagen.