Luksus kroophold

Midt i den fynske idyl ligger Munkebo Kro. Munkebo Kro har eksisteret siden 1800-tallet og er, med sine hvidkalkede mure, strå på taget og perlesten på gårdspladsen den ultimative krooplevelse. Munkebo Kro har desuden en unik beliggenhed lige ned til vandet ved Kertinge Nor – De øvrige omliggende områder er dog også et besøg værd, nyd f.eks. en kop kaffe i vores smukke, private have.

Bestil et luksuriøst kroophold på Munkebo Kro

Munkebo Kro har indrettet stedet med en luksuriøs, landlig stil, som skaber en unik stemning og atmosfære – Herunder vil vi især fremhæve vores restaurant, som er placeret, så du kan nyde udsigten til vandet. I Restauranten serveres der velkendte kroretter, med et moderne tvist – Noget for énhver smag og priserne er ligeledes rimelige.

I forbindelse med et ophold på Munkebo Kro vil det være oplagt, at besøg én eller flere, af de nærliggende byer. Munkebo har en praktisk beliggenhed mellem Odense og Kerteminde, som gør det hurtigt og nemt, at komme dertil. Begge byer har hver deres charme og muligheder og er bestemt et besøg værdigt.

Planlæg et ophold på Munkebo Kro og kontakt os i dag.