Kroophold i Danmark

Danmark er et yndigt land, som rummer mange spændende oplevelser. Alle landsdele og byer har deres egne små perler, som er værd at give et besøg. Det kan man gøre ved at tage et kropophold i Danmark.

Den perfekte weekend getaway

Kroophold i Danmark er den perfekte weekend udflugt. Væk fra hverdagens stress og jag, som giver tid til at nyde stilheden og muligheden for at slappe af. Et kroophold bliver brugt af mange, da det som regel kun er med 1-2 overnatninger, hvilket gør det nemt og overskueligt at planlægge. Desuden ligger de fleste kroer blot en mindre køretur væk. Kroophold i Danmark er på alle måder smarte, da man ikke skal rive flere dage eller uger ud af kalenderen for at opleve de fantasiske ting, som Danmark har at byde på.

Munkebo Kro har vi mange gæster, som vælger at booke et weekendophold. Herfra kan de køre rundt og opleve forskellige seværdigheder på Fyn, som f.eks. Egeskov, Kerteminde eller Odense By. Fyn er rig på oplevelser, og derfor er Munkebo Kro det perfekte valg, når man skal finde et kroophold i Danmark.

Et typisk kroophold hos Munkebo Kro kunne se ud på følgende måde:
– Ankomst med kaffe og kage
– Herefter lidt velkomstdrink samt en let appetizer
– 3-retters menu efter kokkens valg
– Overnatning på et af vores gode værelser
– Morgenmadsbuffet og tak for denne gang

Opholdet bliver selvfølgelig lavet efter dine/jeres ønsker og behov. 

Kroophold med middag

Det er svært at sige kroophold uden at sige god mad. Når man tager på kroophold, er madoplevelser ofte en del af den samlede pakke. De fleste kroer har heldigvis rigtig gode restauranter tilknyttet, hvor man kan få gode madoplevelser. Det får også folk til at rejse langt, når de skal på kroophold i Danmark, og de fleste vælger sågar kroophold efter bestemte restauranter, hvilket gør maden til førsteprioritet.

På Munkebo Kro kan I kombinere jeres kroophold med særdeles god mad. Vores dygtige personale vil sørge for, at I får en madoplevelse, som I sent vil glemme. Vi serverer lækker frokost, ligesom vi serverer en stor aftenmenu, hvor I kan vælge mellem á la carte eller 3 og 4-retters menuer.

Vi opdaterer menuen løbende, da vi nytænker maden hele tiden. Se mere her

Kroophold giver mulighed for at opleve Danmark

Et kroophold hos Munkebo Kro er ikke blot en overnatning. Det er 100 % afslapning, hvor man kan nyde hinandens selskab. Fra kroen kan man tage på ture og opleve Fyns største og bedste attraktioner. Det kan også være, at man vil hellere opleve små lokale seværdigheder – begge muligheder er til stede, da Fyn har noget for enhver smag. Der er både noget for voksne og for børn. Generelt har Fyn mange fordele – blandt andet det faktum, at man ikke skal køre særlig langt for at nå til destinationen. Derfor er Munkebro Kro den perfekte kro til et kroophold.

Kroophold på Munkebo Kro

Tag et kroophold på Munkebo Kro. Vi er en hyggelig kro med udsigt ud til vandet, hvilket giver en flot udsigt fra de fleste af værelserne. Du kan nyde lækker mad i vores gårdhave, som indbyder til hyggelige stunder.
Vi ligger lige ud til Kertemindelandevejen, som giver dig mulighed for at komme til- og fra kroen ganske nemt.
Disse seværdigheder og oplevelser ligger bl.a. tæt på:
Blot 5-10 minutter væk ligger en af Fyns bedste badestrande i Kerteminde.
15-20 minutter væk ligger Odense. Her kan du shoppe, besøge H.C. Andersens Hus og meget mere.
Ca. 30 minutter væk ligger Egeskov Slot, som er en velbesøgt seværdighed på Fyn. I vil ikke blive skuffet.
Tag et kroophold i Danmark, evt. med middag – Så kan du/I få slappet af og nydt livet.

Hos Munkebo Kro glæder vi os til at byde jer velkommen!