Italiensk aften

Fredag den 30. oktober kl. 18.00

Vi serverer en række spændende italienske vine tilpasset vores bud på en 5-6 retters italiensk middag.

Crostini med svampe i fløde, hvidvin, tomat og hvidløg (semidried og pulver)

Sorelle Bronca – Brut

Portobello fyldt med ricotta, rosmarin og drysset med sprød panchetta.

Zisola – Azisa

Panchelotto fra røgeri Hindsholm med mozzarella, oliven og basilikum.

Marziano Abbona, Langhe Bianco – Viognier / Cinerino

Krogmodnet oksefilet med rødvinsglace, skorzonerrødder (glaserede og som chips) og polenta.

Mazzei, Castello di Fonterutoli – Gran Selezione, Toscana, Chianti

Pecorino med peber og med trøffel

Alfiero Boffa, Barbera d’Asti – Vigna More, Piemonte

Torta delle nonna med mascarponecreme (tærte med låg og blød creme i midten, drysset med pinjekerner.

Voület Casorzo, Fracchia

Pris pr. person

Kr. 795,00

Husk at reservere bord på tlf. 65 97 40 30 eller på mail info@munkebokro.dk 🙂