Menukort for
Busselskaber og foreninger
Menu - Busselskaber og foreninger
Hovedretter
Pr. pers. 165,-
Vælg mellem:
- Karbonader med hvide kartofler og stuvede ærter
- Paneret flæsk med persillesauce og kartofler
- Unghanebryst med rodfrugter paprika sauce og bagte kartofler
- Krydderstegt nakkesteg med bagte grøntsager og sky sauce
Desserter
Pr. pers. 50.-
Vælg mellem:
- Jordbær trifli med vanilje is serveret i glas
- Frugtsalat med vanilje creme
- Dessertkage med creme fraiche
- Chokolademousse med flødeskum
- Citronfromage serveret i glas
Anretninger
Nr. 1
Pr. pers. 165,-
- 2 slags sild med karrysalat
- Skinke med kartoffelsalat
- Lun fiskefilet med remoulade
- Tartelet med høns og asparges
- Lun leverpostej med champignon og bacon
- Brie ost med druer
Nr. 2
Pr. pers. 190,-
- Røget laks med røræg
- Nuddelret med urter, kylling og masala
- Serranoskinke med asparges og salat
- Marineret hanebryst med sauterede urter
- Cafesalat med tun, ananas, urter og dressing
- Lun æbletærte med cremefraiche

Det med “småt”
Priser er baseret på frokostservering på hverdage – der kan forventes et mindre tillæg ved arrangementer i weekender.