Bryllupslokaler på Munkebo Kro

Hold jeres bryllup i vores smukke lokaler, og få en fortryllende dag. Jeres gæster har desuden mulighed for at overnatte i vores dejlige værelser til en favorabel pris.

Herunder kan I se vores bryllupsmenu, som i udgangspunktet består af fire retter. I har dog mulighed for flere tilkøb, som I kan se nedenfor.

Har I særlige ønsker omkring jeres bryllup, så kontakt os endelig, så vi sammen kan skabe det helt rigtige bryllup for jer.

Bryllupsmenu

selskaber
Munkebo kro
selskaber

Det med “småt”

Vi gør venligst opmærksom at menuen er baseret på selskab af minimum 20 voksne betalende gæster.
– Er I et mindre selskab, er I meget velkomne til at kontakte os for en snak om mulighederne.

Inkluderet i selskabsprisen er betjening, opdækning samt en stilk-blomst i vase på bordene. Ønskes der en borddekoration til bordene, anbefaler vi “Hos Camilla” i Munkebo henvendelse på tlf. 28 62 95 93 eller mail info@dinblomsterbutik.dk

Børn under 8 år afregnes til halv pris ved samme menu.
Børn under 3 år er uden beregning ved samme menu.

Vi laver altid gerne en børnemenu til børn op til 8 år – se vores udvalg her >>.

Specialkost (Vegetar, Veganer, Gluten/Laktose allergiker mm.)  Tillæg på kr. 125,00 pr. person – Oplyses ved menusamtalen

Overnatning – Vi tilbyder en favorabel pris til jeres gæster, hvis der reserveres direkte på Kroen og henvises til jeres selskab.

Det er altid muligt at medbringe sødt til kaffen mod betaling af ”proppenge”

Musik til festen. I må meget gerne have musik til jeres fest, vi vil dog gerne vide besked om det er et band/jukeboks eller lign. Musikken må spille til kl. 01.00 af hensyn til andre overnattende gæster på kroen.

Røgkanoner og konfetti/glitter må ikke anvendes.

Vi anbefaler en snak omkring jeres selskab senest 4 uger inden dagen.

Vi glæder os til at byde jer og jeres gæster velkommen til Munkebo Kro

Praktisk

Hele Kroen er røgfri, også værelserne. Der ønskes en hensynsfuld omgang med rygning på stedets udendørsarealer og benyt gerne vores rygepavillion.

Vi tager forbehold for udefrakommende ændringer, som kan påvirke priserne og udbuddet. Priserne er inkl. 25 % moms. Ret til ændringer forbeholdes.

Vi følger HORESTAs regulativer for fester, møder og konferencer ang. ændringer og afbestilling. HORESTAs regler kan rekvireres.