Instagram Print smiley

Menukort for 
 

Busselskaber og Foreninger

 

 


 

 

 

Hovedretter:

Vælg mellem nedenstående retter                pr. person kr. 145,00

 

       Karbonader med hvide kartofler og stuvede ærter             

                                           Paneret flæsk med persillesauce og kartofler                                                     

Unghanebryst med rodfrugter paprika sauce og bagte kartofler

Krydderstegt nakkesteg med bagte grøntsager og sky sauce

 

 

Desserter:

Vælg mellem nedenstående desserter         pr. person        Kr. 50.00

 

Jordbær trifli med vanilje is serveret i glas

Frugtsalat med vanilje creme

Dessertkage med creme fraiche

Chokolademousse med flødeskum

Citronfromage serveret i glas

 


 

 

Anretninger

Nr. 1.

 

2 slags sild med karrysalat

Skinke med kartoffelsalat

Lun fiskefiletmed remoulade

Tartelet med høns og asparges

Lun leverpostej med champignon og bacon

Brie ost med druer 

 

Pr. person        Kr. 165,00

 


 

 

Nr. 2.

 

Røget laks med røræg

Nuddelret med urter, kylling og masala

Serranoskinke med asparges og salat

Marineret hanebryst med sauterede urter

Cafesalat med tun, ananas, urter og dressing

Lun æbletærte med creme fraiche

 

Pr, person        Kr. 180.00

 

OVENSTÅENDE PRISER ER BASERET PÅ FROKOSTSERVERING PÅ HVERDAGE

- DER KAN FORVENTES ET MINDRE TILLÆG VED ARRANGEMENTER I WEEKENDER

 

 



Menu

Læs mere

Ophold

Læs mere

Arrangementer

Læs mere