Instagram Print smiley
Et billede fra kroenEt billede fra kroenEt billede fra kroen

Den unikke kro oplevelse


 

Et kroophold udover det sædvanlige

 

      

 

Munkebo Kro er en charmerende trelænget gård, som har eksisteret siden 1800-tallet. De hvidkalkede mure, perlestenene på gårdspladsen og de sprossede vinduer emmer af historie og idyl. Desuden har kroen en helt unik beliggenhed, lige ned til vandet, ved Kertinge Nor. Kroen er både ude og indvendig indbegrebet af klassisk krostemning.  

 

Et kropophold på Munkebo Kro er en oplevelse udover det sædvanlige. Her vil du som gæst blive indlogeret på et lækkert værelse med fri adgang til internet og TV. Ved ankomst vil der være kaffe og et stykke kage. Om aftenen vil du kunne nyde en 3-retters middag i vores restaurant. Menuen kan være bestemt ud fra månedens menu eventuelt med dertilhørende vinmenu.

Næste morgen vil du blive budt på kroens morgenmads buffet og kaffe/the.

 

I forbindelse med et ophold på Munkebo Kro vil det være oplagt, at besøge én eller flere af de nærliggende byer, som f.eks. Kerteminde eller Odense. Kerteminde er en hyggelig, lille havneby med en dejlig badestrand og mange spændende gallerier og museer. Odense har mange muligheder og attraktioner, som ligeledes er et besøg værd.

 

 

 

Praktisk:

Hele Kroen er røgfri, også værelserne. Der ønskes en hensynsfuld omgang med rygning på stedet udendørsarealer. Vi følger HORESTAs regulativer ang. ændringer og afbestilling. HORESTAs regler kan rekvireres.Priserne er inkl. 25 % moms. Vi tager forbehold for udefrakommende ændringer, som kan påvirke udbuddet og priserne. Vi tager kreditkortsgebyr.

 

 

 

 

 Menu

Læs mere

Ophold

Læs mere

Arrangementer

Læs mere