Instagram Print smiley

 

Selskabslokaler på Fyn


 

Unikke selskabslokaler på Fyn

 

"Et liv uden fester er som en landevej uden kroer"

 

Munkebo Kro skaber med sine idylliske og landlige omgivelser en smuk ramme for fester og andre selskaber, hvor mennesker kan samles og fejres. Vi har desuden en unik havudsigt  over Kertinge Nor.

 

På Munkebo Kro er selskaberne altid noget helt specielt. Vi planlægger, sammen med dig enhver fest ned til mindste detalje. Vi foretrækker altid et møde, hvor vi kan mødes og sammensætte jeres perfekte fest, så den netop er tilpasset jeres personlige behov og ønsker. En fest på Munkebo Kro er mere end én oplevelse, og alt hvad vi gør, har til formål, at give jer og selskabet den fulde opmærksomhed. På kroen findes der 4 individuelle festlokaler, som hver især har deres muligheder og charme - Vi har bl.a. et selskablokale med havudsigt og et lokale med egen udgang til vores smukke have. Så uanset størrelse eller formål med din fest så vil vi altid kunne finde et passende lokale, så dine ønsker og forventninger indfries.

Munkebo Kro har udover sine selskabslokaler også en enestående resturant, som vil kunne levere og servere maden til din fest. Vores dygtige kokkepersonale har sammensat en lækker festmenu, som vil kunne glæde dine gæster. Der vil selvfølgelig altid være mulighed for rettelser og personlige ønsker, hvad angår menuen.

 

Munkebo Kro har med sine skønne omgivelser, enestående lokaler og restaurant den perfekte opskrift på den gode fest. Så kontakt os i dag og lad os sammen planlægge din fremtidige fest!

 

For yderligere info se under "selskaber".

Munkebo Kro

Fjordvej 56

5330 Munkebo

Kerteminde

 

Tlf.: 65974030

info@munkebokro.dk


Menu

Læs mere

Ophold

Læs mere

Arrangementer

Læs mere