Instagram Print smiley

 

 

Romantisk getaway


 

Romantiske omgivelser tæt på vand og by

 

Munkebo Kro er den perfekte destination for et romantisk weekendophold. Den gamle, hvidkalkede gård med sprossede vinduer, og med en beliggenhed direkte ned til vandet emmer af romantik og stemning. Det perfekte sted for to mennesker, der gerne vil slappe af og nyde hinanden.

 

Når du vælger et ophold på Munkebo Kro, får du mere end bare én oplevelse. Udover vores luksuriøse hotel har vi en stemningfyldt restaurant, som indbyder til gode, sociale stunder. Vores menukort er sammensat af vores dygtige kokkestab, som har udvalgt en lang række velkendte kroretter, med et moderne tvist - noget for énhver smag.

 

Udover stedets skønne beliggenhed, ved vandet, så ynder mange også, at besøge de nærliggende områder. Det vil f.eks. være oplagt, at besøge Kerteminde, som indbyder til en romantisk gåtur for to eller et besøg på det anerkendte kunstmuseum, som er dedikeret til Johannes Larsen. Kerteminde er generelt en lille hyggelig by med et skønt miljø. Ønsker i, at besøge en større by med lidt flere muligheder - så skal i tage til Odense. En by som byder på diverse kulturelle tilbud samt uanede shoppemuligheder. 

 

Så ønsker du/i den perfekte weekend, hvor hovedfokuset er på jer og hvor i vil blive forkælet - så er Munkebo Kro det rette valg.

 

Kontakt os i dag eller se yderligere info under "Værelser"

 

 

Munkebo Kro

Fjordvej 56

5330 Munkebo

Kerteminde

 

Tlf.: 65974030

info@munkebokro.dk


Menu

Læs mere

Ophold

Læs mere

Arrangementer

Læs mere