Instagram Print smiley

 

Overnatning på Fyn


 

Hyggelig overnatning på Fyn

 

Mangler du en overnatning nær Odense, som skal bære præg af kvalitet og unik stemning - så lad turen gå til Munkebo Kro. Munkebo Kro ligger i den lille, hyggelige by Munkebo, lidt uden for Kerteminde, nær Odense. Med kroens unikke placering, midt i den fynske smukke natur samt korte distancer til større byer, vil du derfor få det bedste af begge verdner. Du vil for eksempel kunne nyde havudsigten over Kertinge Nor samt oplev det pulsende byliv.

 

Munkebo Kro er en kongelig priviligeret kro, som har eksisteret siden 1800-tallet og emmer derfor af historie og sjæl. Den gamle hvidkalkede gård med perlesten på gårdspladsen og stråtækt tag, vil straks danne en fantastisk ramme, om en luksusriøs overnatning, hvor kvaliteten vil være i top. Kroen og dens 23 værelser samt fælles områder, er således indrettet i bedste, landlige krostil, hvilket skaber en helt unik stemning, som bare skal opleves.

I Forbindelse med en overnatning vil det være oplagt, at besøge vores udsøgte restaurant. Restauranten på Munkebo Kro er ligeledes skabt i overenstemmelse med stedets historie og indbyder derfor til en stemningsfyldt frokost eller aften. De spisende gæster vil kunne nyde lækre, velkendte  kroretter, med et moderne tvist. Prisen er ligeledes rimelig så alle kan være med.  

 

Så søger du efter en overnatning, som vil emme af kvalitet og hygge - så vil Munkebo Kro være det oplagte valg! 

 

                    

 

Kontakt os i dag eller find evt. yderligere info under "Ophold"

Munkebo Kro

Fjordvej 56

5330 Munkebo

Kerteminde

 

Tlf.: 65974030

info@munkebokro.dk


Menu

Læs mere

Ophold

Læs mere

Arrangementer

Læs mere