Instagram Print smiley

Stemningsfyldt hotel nær Odense


 

Oplev Fyn med en overnatning på Munkebo Kro

 

Munkebo Kro er grundet sin gode placering, mellem Kerteminde og Odense, en oplagt destination, hvis du planlægger en overnatning på Fyn. Den korte afstand til Odense og Kertemide åbner op for diverse kulturelle tilbud samt utallige shoppe muligheder.

Munkebo Kro har eksisteret siden 1800-tallet, hvilket skaber en unik stemning på stedet. Den gamle hvidkalkede gård, med perlesten på gårdspladsen og stråtækt tag, emmer af historie og idyl. Indretningen af kroen er stærkt inspireret af dette og vores stil er derfor luksuriøs og landlige.

På Munkebo Kro er én overnatning en oplevelse, hvor gæsten vil få vores fulde, fortjente opmærksomhed. Vi har altid fokus på gæsten og dennes behov og ønsker, og måtte du have spørgsmål eller brug for gode rejse tips står vi også gerne klar. 

 

Vores restaurant vil være åben for overnattende gæster, som har lyst til en god madoplevelse. Vores dygtige kokke har sammensat en menu, som stemmer overens med stedets historie og stil. Menuen består derfor af velkendte kroretter, med et moderne tvist.  

 

På Munkebo Kro arbejder vi alle for, at give dig en fantastisk, luksuriøs overnatning, som du sent vil glemme.

 

Se yderligere info under "Værelser" eller kontakt os i dag.

 

 

 

 

 

Munkebo Kro

Fjordvej 56

5330 Munkebo

Kerteminde

 

Tlf.: 65974030

info@munkebokro.dk


Menu

Læs mere

Ophold

Læs mere

Arrangementer

Læs mere