Instagram Print smiley

 

 

Konfirmation nær Odense


 

Skønne selskabslokaler nær Odense

 

Beliggenheden omkring Munkebo Kro er idyllisk og landlig, og med en skøn havudsigt til Kertinge Nor. Disse naturskønne omgivelser kombineret med kroens stilfulde lokaler skaber nogle fantastiske rammer om din  konfirmationsfest. 

 

På Munkebo Kro er selskaberne altid noget helt specielt. Vi planlægger, sammen med dig, enhver fest ned til mindste detalje. Vi foretrækker altid et møde, hvor vi kan sammensætte et arrangement, der passer til jeres personlige ønsker. En fest på Munkebo Kro er  mere end én oplevelse, og alt hvad vi gør, har til formål, at give jeres gæster og konfirmant den fulde opmærksomhed. Der findes 4 individuelle festlokaler, som hver især har deres muligheder og charme - som for eksempel udsigt til smukke Kertinge Nor eller måske egen udgang til  vores skønne have? 

 

Udover vores udvalg af festlokaler kan vi også tilbyde jer en lækker selskabsmenu som er sammensat af vores dygtige kokke - dog vil der altid være mulighed for, at tilpasse menuen efter individuelle forespørgsler og personlige ønsker.

 

Så mangler du et sted, at holde din søn eller datters konfirmation, så vil Munkebo Kro være den oplagte mulighed!

 

GRUNDET SIDSTE ØJEBLIKS ANNULERING, HAR VI ET LOKALE LEDIGT, ÅRETS STORE KONFIRMATIONSDAG, FREDAG DEN 01. MAJ 2015 

Munkebo Kro

Fjordvej 56

5330 Munkebo

Kerteminde

 

Tlf.: 65974030

info@munkebokro.dk


Menu

Læs mere

Ophold

Læs mere

Arrangementer

Læs mere