Instagram Print smiley

 

Luksuriøst hotelophold på Fyn


 

Et hotelophold midt i naturen – tæt på Odense

 

Et hotelophold på Munkebo kro er en luksuriøs oplevelse, hvor beliggenhed, indretning og den gode mad går op i en højere enhed. Munkebo Kro fremstår pittoresk og romantisk, med sine hvidkalkede mure, stråtækte tag og ikke mindst den smukke beliggenhed lige i vandkanten. Kroens historie går tilbage til starten af 1800-tallet og respekten for krohistorien går igen i alle kroens detaljer.

Vi har har 23 værelser, som alle er indrettet stilfuldt, og med respekt for den klassiske krostil, dog med et moderne luksuriøst tvist.

 

Kroens restaurant er ligeledes skabt i overenstemmelse med stedets lange historie og stolte traditioner. Restaurantens menu er sammensat af vores kokkestab, som har udvalgt en lang række, klassiske kroretter, som vi alle elsker. Alle retter er tilberedt med de bedste råvarer og med kærlighed til håndværket. Udover vores mad vil du, som gæst også kunne opleve den unikke udsigt over vandet Nor, som er smuk året rundt.

 

Hotellets beliggenhed giver vores gæster en oplagt mulighed for, at opleve Fyn fra sin bedste side. Få kilomenter fra stedet ligger Kerteminde, som er en yderst charmerende havneby. Her vil du f.eks. kunne shoppe, besøge stranden, se kunstmuseet der er dedikeret til Johannes Larsen eller besøge Fjord & Bælt centeret. Ønsker du, at besøge en større by så er der heller ikke langt. Odense ligger en kort køretur fra stedet, som vil byde på diverse kulturelle tilbud samt mange shoppe muligheder.

 

På Munkebo Kro bestræber vi os altid efter, at give dig en god oplevelse, som lever fuldt op til dine ønsker og forventninger. Så lad Munkebo Kro blive din næste turdestination.

 

Kontakt os i dag eller se yderligere info under "Ophold".

 

 

                                       

Munkebo Kro

Fjordvej 56

5330 Munkebo

Kerteminde

 

Tlf.: 65974030

info@munkebokro.dk


Menu

Læs mere

Ophold

Læs mere

Arrangementer

Læs mere