Instagram Print smiley
MENU

 

Påske


Påskefrokost buffet

D. 15 og 16 april har vi påskefrokost buffet ml. kl. 12.00 og 15.00.

 

Menu:

Røde og hvide sild med karrysalat.

Koldrøget laks med rygeost og purløg.

Rejer vendt i dild og porre med krydret mayonnaise.

Farserede rødspættefilet med dressing.

Hvedekernesalat med grøn pesto

Roastbeef med pickles og salat

Kalveculotte stegt med hvidløg, hertil forårsgrønt

Lun leverpostej med hjemmesyltet rødbede.

Lammeculotte med bær og selleri.

2 slags ost med tilbehør.

Æbletrifli.

 

Pris pr. person kr. 298,00

 

Påske menu

Alle påskens dage

 

Ristet kuller på let syltet spidskål med Beurre Blanc.

***

Helstegt kalveculotte med ristede svampe, fløde pocheret porre og jordskokkechips. Hertil kalvesauce og kartofler.

***

Lun fourme d´Ambert med akaciehonning, radiser og frissé.

***

Yoghurtis med karamelknas.

***

 

1 ret kr.      225,00

2 retter kr. 285,00

3 retter kr. 335,00

4 retter kr. 385,00

 

Hver aften serverer vi en varm Påskeret:

Brassieret lammeskanke, myntestegte urter,

dagens kartofler og lammesky 

Kr. 175,00

 


Menu

Læs mere

Ophold

Læs mere

Arrangementer

Læs mere