Serveres onsdag til lørdag
fra torsdag, d. 16. november 2023
til og med lørdag, d. 16. december 2023
fra kl. 12:00 til 15:00 & 17:30 til 21:00
Serveres KUN ved forudbestilling
Kan forudbestilles frem til kl. 16.00 samme dag.
Røget vildfilet med syltede svampe
Lime- og dild-marinerede scampirejer med røget aioli
Rimmet torsk med granatæble og julesalat
Svinefilet royal med rødkål og skovbærsauce
Confit af and i filodej med appelsinreduktion
Porre- og kartoffelsuppe med serrano-knas
Fynsk julemedister med grønlangkål
Æbleflæsk med røget flæsk og tyttebær
Braiserede svinekæber i juleøl med pastinakchips og puré
Ris a la mande-Panna Cotta med Kirsebærgelé og knas
Min. 2 couverter
Serveres KUN ved forudbestilling / kan forudbestilles frem til kl. 16.00 samme dag.